Яєчний лікер. Дуже смачний рецепт лікеру

Домашній яєчний лікер має просто приголомшливий смак, який ні з чим не зрівняється. За текстурі напій цей тягучий, а також у нього є яскраво виражений солодкий коньячний присмак. Аромат його просто неперевершений.

Приготувати його зможе навіть людина без будь-якого досвіду, так як спосіб досить простий, а всі продукти є доступними. Багато часу процес не займе. Цим напоєм можна просочувати бісквітну прошарок для торта і інші десерти. Завдяки подібній маніпуляції десерт буде соковитим і дуже м'яким.

Вино з яблук і сидр - це не брати-близнюки. Як правильно готувати в домашніх умовах?

Яблука - скарбничка вітамінів, пектинів, клітковини, заліза. Вони запобігають багатьом хворобам, зміцнюють імунну систему, виводять шкідливі речовини і важкі метали з організму. Доведено, що при регулярному вживанні яблук поліпшується пам'ять.

Дуже багато смачних страв готують з них. Варення, повидло, джем, пастила, мармелад, компоти - далеко не весь список яблучних зимових заготовок.

Варимо домашнє ячмінне пиво. Як приготувати солод для пива в домашніх умовах

Кожен любитель, який хоч раз так варив домашнє пиво скаже - зварене будинку воно на смак і якості відрізняється від магазинного безперечно високою якістю. У ньому немає барвників і консервантів, ароматизаторів, плюс в ньому відсутня спирт, що позитивно позначається на його користь.

Та й приготувати пиво в домашніх умовах не так вже й складно - просто дотримуйтесь пункти інструкції від досвідчених пивоварів і все. Далі розглянемо рецепт домашнього пива з ячменем

Рецепти вишневих лікарів з присмаком літа

Існує безліч рецептів приготування виробів з вишні. Але мабуть, найбільш незвичайним можна вважати вишневий лікер. Цей напій гармонійно розбавить ваше застілля, прекрасно підійде для вечірніх бесід по душах, підніме настрій після важких трудових буднів днів.

Далі будуть представлені найбільш доступні рецепти, для реалізації яких немає потреби в додаткових коштах, все для їх виконання ви зможете знайти у себе вдома.

Чи не хочете смородинового лікеру?

Смородину можна зустріти практично в кожному саду, і заготовками варення, компотів і джемів з неї активно займаються всі господині. А якщо приготувати зі смородини домашній лікер?

Смородина - ягода, яка ідеально підходить для приготування вин, настоянок і солодких лікерів. Знаменитий Creme de Cassis робиться на черносмородиновое основі, і його смаком захоплюються всі цінителі дорогих благородних напоїв.

Рецепти домашніх вин

Натуральні, приготовані домашнім способом плодово-ягідні вина є корисними напоями, що містять вітаміни, органічні кислоти, дубильні, фарбувальні і інші речовини.

Домашнє червоне сухе столове вино, десертне вино

Червоне сухе столове вино готують з сортів винограду з чорною і темно-червоним забарвленням шкірочки: Каберне, Сапераві, Матраца, Сенсо, Регент і ін Для приготування червоного сухого вина, на відміну від білого, використовуються сорти винограду солодші.

Вся технологія приготування червоного сухого вина спрямована па отримання вина з густої темної забарвленням і необхідної для темного винограду терпкістю.

Домашнє біле сухе вино

Якість виноградного вина залежить в основному від сортів винограду, що переробляється. Найбільш придатні винні сорти, мають соковиту м'якоть і накопичують велику кількість цукру.

Для приготування сухих вин, як білих, так і червоних, потрібно збирати виноград більш кислий на смак і менш цукристий, ніж для десертного вина. Це особливо важливо в південних районах, де виноград швидко втрачає кислотність. Для десертних вин використовують перезрілий виноград. Деякі сорти вин з перезрілого винограду виходять з приємним ізюмні тоном.

Рецепти домашніх наливок

Яблучна наливка

Яблука - 10 кг
Цукор - 2 кг
Горілка -1 л
Вода -1 л

Виготовлення наливок

Головна відмінність наливки від вина полягає в тому, що готують її без дріжджів, але з обов'язковим додаванням горілки або спирту.

Для наливок годяться тільки стиглі ягоди і фрукти, при цьому зовсім неважливо, чи будуть вони цілими або злегка пом'ятими. Спочатку їх очищають від плодоніжок, листочків і іншої зелені, потім миють і просушують. Яблука та інші великі плоди необхідно порізати так, щоб вони проходили в горлечко пляшки. Підготовлені плоди поміщають в скляну пляшку або скляний балон на 70% і заливають горілкою до шийки, після чого накривають серветкою з щільної тканини, перев'язують і ставлять на сонце. Кожні 3-4 дні ємність енергійно струшують.