Картошкини секрети

«Пийте картопляний сік, і ви назавжди позбавитеся від хвороб!» - Стверджують китайські вчені.

Невибагливі бульби ростуть всюди: нижче рівня моря - в Голландії, на висоті кількох тисяч метрів - в Гімалаях, в Австралії, в жаркій Африці, а в нас у країні картопля ступив навіть за Полярне коло.

Цілком таємно

Сьогодні я повідаю вам про свою таємну пристрасть. Розкажу по великому секрету, ніхто навіть не здогадується, що це - справжня Пристрасть.

Шашликами моїми пригощалися всі родичі і друзі, всі вони вважають мене класичної «хижачкою». Ніхто не знає, що найвища насолода мені приносить зовсім не поїдання соковитого і ароматного шматка. Об'єктом пристрасті моєї є процес приготування м'яса на вогні, цей майже шаманський, первісний ритуал. У ньому неперервна нитка часу між багаттям мисливців на мамонта і мангальчик, який зварив в гаражі господарський супутник життя.

Як збирати березовий сік і чим він корисний?

Навесні як тільки починає танути сніг, берези прокидаються раніше за інших дерев і починають гнати по стовбуру свій березовий сік. Березовий сік - справжнє джерело мікроелементів, вітамінів, полісахаров, білків, кислот і ароматичних і дубильних речовин.

Здавалося б і на смак не хитромудрий (куди там до «свіжого» соку з пакетів), і часом і не солодкий зовсім. Але залиште його на пару днів у теплому приміщенні - і заграє, замутиться березовий сік. Видно - непроста ця водичка ...

130 рецептів приготування самогону

Як приготувати самогон. Готуємо самогон.

Самогон за2часа

10 кгсахара, 100 гдрожжей, 3 л молока, 30-40 лводи помістити встіральную машину. Крутити 2 години, потім дати отстоятьсяіперегнать.

Прописка для шашличної

Будь-який, навіть найзапекліший «дачноголік», готовий не вилазити з гряд цілими днями, хоча б пару разів за сезон зазвичай смажить на дачній ділянці шашлики. Що ж говорити про тих «білоручкою», які не уявляють собі відпочинок без палаючих вугіль і запаху смаженої курочки? Однак перш ніж зважитися на пристрій навіть пересічного вогнища, потрібно знайти для нього гідне місце.

Секрети приготування шашлику

Перебувають на дачі неможливо уявити свій відпочинок без шашликів на свіжому повітрі - це традиція відома багатьом тисячам росіян. Зварганити смачне м'ясне блюдо кожному під силу, однак для цього слід знати деякі секрети приготування шашлику. Поділимося ними з вами.

Рецепт приготування домашньої ковбаси

Якщо хочете поласувати по-справжньому смачною ковбаскою - робіть її самі в домашніх умовах. Повірте, вона буде відрізнятися від магазинної тільки в кращу сторону, принаймні, сої, консервантів і харчових барвників в ній не буде.

М'ясо на вугіллі - завершення дачного сезону

М'ясо, приготоване на вугіллі, страва не буденне, не на кожен день. Готується воно найчастіше на природі при виїзді на пікнік, тобто заміську гулянку, як пояснює цей термін у своєму словнику В.І. Даль. Як приготувати м'ясо на вугіллі на завершення дачного сезону, щоб учасники пікніка залишилися задоволені?

Що таке барбекю?

Заміський будинок, відкрите повітря, єднання з природою - ось три основні рецепту звільнення від стомлюючої міського життя. Зібравшись з близькими друзями або просто у колі своєї родини, так здорово влаштувати барбекю в квітучому літньому саду.

Що таке мангал, барбекю, американська тринога, пристрій місця на дачі для гриля, барбекю

Магія приготування шашлику завжди те саме що диву. І не так важливо, яким пристосуванням ви скористаєтеся для отримання бажаного страви: мангалом, жаровнею-гратами барбекю, електричним або навіть газовим грилем. Головне - у вас сьогодні буде шашлик!

Також читают: